OrganicToday får ny udenrigsreporter

Dan Larsen er en erfaren journalist og har arbejdet med u-landsstof i mange år. Nu skriver han også for OrganicToday om bæredygtig udvikling. Dan vil især rapportere fra verdens fattige lande og dermed styrke vores globale profil.

Dan Larsen har arbejdet med u-landsstof i mange år. Nu skriver han også for OrganicToday om grøn økonomi og bæredygtig udvikling i verdens fattige lande.

Dan Larsen har beskæftiget sig med internationale forhold i mange år, i radio, tv, aviser og online.

I den kommende uge vil han rapportere fra Rio de Janeriro, hvor  verdenstopmødet, Rio+20, om grøn økonomi og bæredygtig udvikling i disse uger  samler tusindvis af statsledere, regeringsrepræsentanter og NGO’er.

Nyheder fra verdens fattige lande

Dan Larsen er uddannet både på Danmarks Journalisthøjskole og i USA, hvorfra han har to master degrees i henholdsvis journalistik og internationale forhold fra Columbia University.

Dan Larsen er tidligere formand for nyhedstjenesten u-landsnyt.dk. Hans hovedbeskæftigelse i disse år er at skrive daglige nyheder og baggrund om verdens fattige lande, delvis finansieret af et legat fra Danida. Han arbejder freelance.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: