Oplev naturen i vinterferien

Der er masser af vinteroplevelser i naturen i skolernes vinterferie i disse uger. Danmarksrejsen guider dig til at opleve Danmarks mest enestående naturperler og giver ideer til udeliv i vinterferien.

Danmarksrejsens naturperler og tips til friluftsmuligheder, ruter og turforslag kan findes på app'en Danmarksrejsen eller hjemmesiden Danmarksrejsen.dk.

Kom tæt på rådyrene, tag på sporet af bæverne eller tag familien med måneskinstur.Det er nogle af de oplevelser, Danmarksrejsen anbefaler til vinterferien. Men også Danmarksrejsens naturperler er værd at opleve i vinterdragt.

Oversigt over kælkebakker og bålpladser

- Der er vand, enten å, sø, hav eller fjord ved alle naturperlerne, og med de hårde frostgrader, vi har haft de seneste uger, er der mange steder virkelig flot og måske også mulighed for skøjteløb, curling eller andre lege på isen. Vinterlandskabet er en fantastisk oplevelse i sig selv, siger Casper Lindemann, konsulent i Friluftsrådet.

Danmarksrejsens naturperler og tips til friluftsmuligheder, ruter og turforslag kan findes på app’en Danmarksrejsen eller hjemmesiden Danmarksrejsen.dk, hvor man også kan oprette en profil og lave sin egen Danmarksrejse og dele billeder og yndlingssteder med andre.

Se om der er kælkebakker nær naturperlerne
http://www.naturstyrelsen.dk/Naturoplevelser/Aktiv/kaelkebakker/

Find bålpladser nær naturperlerne

http://udinaturen.naturstyrelsen.dk/udinaturen/

LÆS RELATEREDE ARTIKLER:

  • Søg efter relaterede artikler. Anvend søgefunktioen nederst i venstre hjørne og indtast dit søgeord.