Jon Bon Jovi åbner økologisk restaurant

ØKOLOGI – Jon Bon Jovi, der er forsanger i det amerikanske rockband Bon Jovi, har åbnet en økologisk restaurant i Red Bank i staten New Jersey.

Jon Bon Jovi snupper gerne opvasken, men er dårlig til at lave mad, siger han selv.

Jon Bon Jovi, der er forsanger i det amerikanske rockband Bon Jovi, har åbnet en økologisk restaurant i Red Bank i staten New Jersey.

Den skal give fattige amerikanere et alternativ til usund fast food.

Soul Kitchen er navnet på restauranten, der vil servere hjemmelavet lækker mad af lokale økologiske råvarer fra egen have og supermarkedskæden Whole Foods. Der er ingen priser på menukortet og kunderne kan selv vælge, hvor meget de vil betale.

- I en tid, hvor en ud af fem husstande lever på eller under fattigdomsgrænsen, og på et tidspunkt, hvor en ud af seks amerikanere er ramt af fødevaremangel, er dette en restaurant, hvis tid er kommet, siger den nyslåede restauratør.

Ikke selv bag disken
Kunderne skal dog ikke vente at finde Jon Bon Jovi bag disken. Han siger, at han er god til at vaske tallerkener og bestik, men ellers ikke er meget bevendt i et køkken.

Jon Bon Jovi er ikke uvant med velgørende arbejde. Han har støttet en række organisationer, blandt andet amerikanske Røde Kors. Restauranten bliver en del af rocksangerens egen støttefond, Soul Foundation.

 

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: