føtex får 200 nye øko-varer på hylderne

ØKOLOGI – Med 200 nye økologiske varer bliver føtex nu den landsdækkende kæde med mest økologi. Det sker i et nyt samarbejde med Økologisk Landsforening, som skal bane vejen for en ny økologisk bølge.

føtex-butikkerne er klar til et nyt stort fremstød med 200 nye økologiske varer på hylderne.

Forbrugerne er vilde med økologi. Rigtig vilde. Derfor introducerer føtex nu mere 200 økologiske varer i butikkerne og bliver dermed den landsdækkende kæde med flest økologiske varer på hylderne, siger Thor Jørgensen, der er direktør i føtex.

Dagligvarekæden og Økologisk Landsforening er nemlig gået sammen for at sikre, at føtex-butikkerne har de bedste økologiske varer på hylderne, så forbrugernes store efterspørgsel efter økologi bliver imødekommet, hver gang de går i én af landets 95 føtex-butikker.

– I føtex er vi meget optaget af økologi, og vi sætter virkelig tryk på det med vores nye samarbejde med Økologisk Landsforening. Et samarbejde, hvor vi i fællesskab sikrer, at vi har de helt rigtige økologiske kvalitetsvarer på hylderne og sammen løfter økologien, siger Thor Jørgensen, der er direktør i føtex.

Stor efterspørgsel
I år er salget af økologiske varer steget med mere end 20 procent i føtex, og målsætningen for øko-salget i 2016 er allerede næsten indfriet. Samarbejdet med Økologisk Landsforening skal hjælpe føtex med at sikre, at kvaliteten af varerne altid er helt i top, og løbende skal nye ideer, der kan fremme økologien, også vendes.

– Vi har fået en stærk partner i Økologisk Landsforening, som kan bidrage med indblik og udsyn. Vores kunder er hver dag med til at stille krav, der gør os bedre, og med Økologisk Landsforening kan vi i fællesskab løfte hele vores sortiment af øko-varer og løfte økologi bredt, uddyber Thor Jørgensen.

Stor glæde af samarbejdet
Økologisk Landsforening er begejstret for samarbejdet, hvor organisationen kan komme endnu tættere på slutkunden og i fællesskab med føtex medvirke til, at endnu flere øko-varer ender i indkøbsposerne.

– Vi glæder os over samarbejdet og over at se så stærk en vækst i det økologiske salg i føtex, siger Helle Bossen, der er chefkonsulent i Økologisk Landsforening.

Hun mener, økologerne kan få stor glæde af samarbejde

- Vi har eksempelvis været i tæt dialog med kæden om blandt andet udvidelsen af øko-udvalget i butikkerne. Med mere end 1000 økologiske varer i alle butikkerne bliver føtex nu den landsdækkende kæde, der har det største udvalg af økologi, siger Helle Bossen.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: