Direktør i DN går

Danmarks Naturfredningsforenings direktør igennem de sidste fire år, René la Cour Sell, har valgt at opsige sin stilling, og efter aftale med Forretningsudvalget fratræder han med øjeblikkelig virkning.

René la Cour Sell (th) fratræder med øjeblikkelig virkning. Ella Maria Bisschop-Larsen beklager, men respekterer beslutningen. (Foto: DN)

-Det er med beklagelse, at vi har modtaget Renés opsigelse, men jeg respekterer selvfølgelig hans beslutning, siger Danmarks Naturfredningsforenings præsident, Ella Maria Bisshop-Larsen.

-Jeg har haft fire gode år i Danmarks Naturfredningsforening, og jeg synes, at vi har skabt nogle gode resultater sammen. Men nu er tiden kommet, hvor jeg har fået lyst til at søge nye udfordringer. Jeg vil fortsat være aktiv i min lokale afdeling af DN, og jeg ønsker alt godt for DN’s vigtige sag fremover, siger René la Cour Sell i en pressemeddelse fra Danmarks Naturfredningsforening.

Direktørens opgaver vil foreløbig blive varetaget af foreningens ledelse i fællesskab.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: