Vi er klar til nordisk mad

Mange har genopdaget det nordiske køkken. (Foto: FDB)

Det nordiske køkken har fået en renæssance, og 2011 blev det år, hvor det nordiske køkken for alvor slog igennem på middagsbordene.

Forbrugerne viste også, at de var klar til at lave klassiske nordiske retter i en moderne version md de nordiske råvarer, når de er bedst i sæsonen, skriver FDB, der har afholdt en lang række kurser om Ny Nordisk Hverdagsmad.

90 køkkenkurser over hele landet

- Når de sidste på kurser er afholdt i løbet af januar 2012, så har over 1250 kursister deltaget i 90 køkkenkurser over hele landet, hvor de har lært om nordens råvarer, og hvordan de kan lave mad med dem hjemme i deres egne køkkener i hverdagen, oplyser FDB.

- Jeg er glad og stolt på FDB’s vegne over, at det er lykkedes os at få det nordiske køkken på danskernes spisekort, siger Tine Ørnebjerg Pedersen i FDB, som står bag kursuskonceptet.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: