Øko-redaktør skal styre Biffen i Odder

NAVNE – Tomas Nørfelt stopper efter 16 år som informationskonsulent i SEGES Økologi i Skebjby ved Aarhus. Han bliver ny daglig leder af Biffen i Odder, syd for Aarhus, hvor han bor.

Tomas Nørfelt overtager 1. marts stillingen som daglig leder af Biffen i Odder.

Tomas Brødsgaard Fibiger Nørfelt stopper efter 16 år som informationskonsulent i SEGES Økologi i Skejby ved Aarhus. I stedet bliver han ny daglig leder af Biffen i Odder, hvor han bor.

Hans stilling var en af de mange stillinger, som blev nedlagt, da SEGES under Landbrug & Fødevarer før jul gennemførte en større fyringsrunde, hvor over 40 stillinger blev skåret væk. Det skete som led i en større strukturændring, der skulle slanke landbrugets faglige rådgivningscenter i udkanten af Aarhus.

Tomas Nørfelt har udover at være projektleder på økologi-kongresserne de seneste år redigeret de økologiske landbrugskonsulenters faglige magasin ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget, som udkommer ti gange årligt med tips, anvisninger og primært faglige artikler til økologiske landmænd, rådgivere og andre inden for branchen.

Økologi på det store lærred
- Min stilling blev nedlagt i november 2016, og jeg blev opsagt. Nu har jeg fået et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Per 1. marts 2017 starter jeg som daglig leder af den lokale biograf i Odder, fortæller Tomas Nørfelt.

Han er cand. mag. i film og medievidenskab fra Københavns Universitet og føler sig godt udrustet til sit kommende job som daglig leder af en lille biograf.

- Mit hjerte banker fortsat for økologi. Nu skifter jeg blot fortællingen om økologisk fødevareproduktion ud med de store menneskelige filmiske fortællinger på det store lærred, siger Tomas Nørfelt.

- I Odder har vi jo blandt andet Økologiens Have, Nordens største besøgs- og demonstrationshave. Hvem ved, måske bliver der basis for at arrangere en filmfestival med økologi og bæredygtighed som omdrejningspunkt, siger han.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: