alvita.dk

Få økologisk frugt og grønt til døren hver uge. alvita.dk leverer i Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg og det meste af Østjylland.

alvita.dk er en ny rullende butik, som leverer økologisk frugt og grønt til din hoveddør. Vi rullede ud på den første tur 1. september 2017.

Vi sælger kun økologiske vegetabilske produkter.

Vi leverer til travle børnefamilier, enlige, bofællesskaber, dagplejeordninger, kontorfællesskaber, lægehuse og mange flere  i Aarhus og en stor del af Østjylland.

Vores område strækker sig fra Hou, Odder og Skanderborg i syd, til Silkeborg i vest, Rønde i øst og Randers i nord. Spørg om vi kan levere i dit område.

Bestil på få minutter
Hos alvita.dk sparer du tid og slipper for besværet i supermarkedet. Hver uge (søndag) sender via mail en ny bestillingsliste, som du kan udfylde i ro og mag, når det passer dig. Det tager kun få minutter, og den udregner automatisk,  mens du udfylder.

Når du er færdig, sender du bestillingslisten retur til os. Vi pakker og bringer varerne til din dør.

Send en mail med dit navn til
gustav@alvita.dk,
så får du en bestillingsliste tilsendt.

Du kan sammensætte din egen kasse med økologisk frugt og grønt – eller vælge en af vores blandede standardkasser i t0 størrelser. Den billigste med årstidens frugt og grønt til kun 150 kr.

En faktura medfølger, og du kan betale via MobilePay, bankoverførsel eller kontant ved levering.

Vi giver rabat på 5 pct. ved køb over 200 kr. og 10 pct. rabat ved køb over 500 kr.

Kun ren økologi
alvita.dk er godkendt af Fødevarestyrelsen som fødevarevirksomhed og er momspligtig med eget CVR-nummer. Vi handler kun med certificerede økologiske produkter af bedste kvalitet og har et stort udvalg.

Mange af vores økologiske produkter er lokalt dyrkede. alvita.dk samarbejder med mange af de dygtige økologiske avlere og grossister i Øst- og Midtjylland.

Vi har et tæt samarbejde med et andet lokalt økologisk firma, Radissen v/ Svend S. Knudsen, om indkøb og pakning af de varer, vi bringer ud til vores kunder.

Foruden de mange lokalt dyrkede øko-produkter kan vi tilbyde importeret økologisk frugt og grønt, primært fra Tyskland og Sydeuropa. Det gælder blandt andet bananer, appelsiner, kiwi, mango, rosiner m.m., som vi ikke kan dyrke i Danmark.

Slip for emballage
Varerne leveres i praktiske genbrugskasser af pap. Vi tager gerne kasserne retur ved næste levering, så du ikke drukner i emballage.

Vi bestræber os på at pakke de bedste varer i kasserne. Alligevel kan kvaliteten drille, eller pakkefejl kan forekomme. Send os hurtigt en mail, så finder vi en løsning.

alvita.dk på facebook

Kontakt:
Gustav Bech, gustav@alvita.dk

Tlf. 86 92 19 45 – SMS: 42 75 49 16

 

Om alvita

alvita har også aktiviteter inden for journalistik, layout og grafisk produktion. Vi udgiver blandt andet den grønne netavis OrganicToday.dk, som bringer nyheder og baggrund om økologi, klima, natur, miljø og mad.